Over ons

Over Autoassurantie.be

Autoassurantie is een vergelijkingswebsite voor autoverzekeringen. Deze website heeft als doel de beste autoverzekeringen te vergelijken en aan te bieden op een manier dat u er als consument voordeel uit haalt. Het is onze hoop dat u dankzij deze site de ideale autoverzekering zal vinden en in alle rust de baan op kan.

De juistheid van informatie op autoasurantie.be

Alle informatie op deze website komen van de verzekeraars zelf. We controleren op regelmatige tijdstippen of deze informatie nog altijd klopt. Het kan zijn dat een verzekeraar bepaalde aspecten van hun autoleningen veranderen zonder dat wij dat direct in de gaten hebben. Hierdoor is het mogelijk dat bepaalde informatie niet 100% correct is. Indien u dit opmerkt kan u ons altijd contacteren zodat wij na onderzoek de informatie kunnen corrigeren. Het is ons doel de website zo up-to-date mogelijk te houden.

Wie zit er achter Autoassurantie.be?

Autoassurantie.be is een vergelijkingswebsite voor autoverzekeringen. Ik krijg soms berichten van mensen die een autoverzekering willen afsluiten bij ons. Wij zijn evenwel geen verzekeraar en kunnen dus geen verzekeringen aanbieden. Wij bieden enkel vergelijkingen aan. Ons adres staat hieronder om te tonen wie de beheerder van deze website is en dat we niks te verbergen hebben.

Timmy Deleu
Zonnebeekseweg 2B 1A
8900 Ieper
BTW-nummer: BE0889148718
Telefoon: +32485680547
Email: Contact Pagina

Schrijvers: Patrick Wessels, Timmy Deleu
Eindredactie: Timmy Deleu